close

Nyheder

 

 Fusion Dissey Issey Miyake 2020 Eau de beaux

ISSEY MIYAKE - FUSION D'ISSEY

Skabt med inspiration fra naturens dybde. Den nye duft til mænd, Fusion d'Issey Eau de Toilette, opmuntrer til at se kræfterne og diversiteten i den vilde natur. Eksplosiv friskhed fra citron brydes af kokosmælkens sødme og den intensive duftnote fra vulkansk skov. En medrivende, aromatisk brise møder solbeskinnet, gylden amber. Fusion d'Issey Eau de Toilette er en smuk kreation fra Issey Miyake, inspireret af naturen og formet af mennesker.

 

0429 VTE320 CM LF Clinique Banner SPF2 1180x450 043744

CLINIQUE - SUPERDEFENSE

Hudtype 1 og 2
Booster øjeblikkeligt og løbende huden og giver en strålende og frisk udstråling i op til 12 timer, så huden fremstår mere ungdommelig.

Reducerer synligt de første alderstegn, ujævn hudstruktur, træt hud samt fine linjer og rynker. Hjælper med at beskytte huden mod mange forskellige miljøpåvirkninger.
Modstår sved og fugt. Oliefri.

De vigtigste ingredienser/teknologi Stop SignsTechnology beskytter mod kendte miljøpåvirkninger, der gør huden træt og fremskynder aldringen.

Hjælper med at beskytte mod UVA- og UVB-stråler, forurening og andre forhold, der påvirker huden.

Indeholder antioxidanter, der beskytter huden hele dagen.
Antioxidanter såsom E-vitamin beskytter huden mod skader fra frie radikaler.
En fermenteret boostende blanding med karnitin hjælper med at give fornyet energi til huden.

Solbeskyttende egenskaber såsom abovenzone og octisalate beskytter huden mod UVA- og UVB-strålershiseido

SHISEIDO - VITAL PERFECTION

En proaktiv opstrammende creme-serie der vækker de sensoriske rece ptorer i huden med ReNeura TechnologyTM for hurtigere og mer e effektive resultater. Med denne silkebløde 24 timers creme bliver din huds sanser stimuleret, for at gøre huden mere m odtagelig overfor de opstrammende fordele. Huden efterlades mere fast, modstandsdygtig og gennemfugtet.

 hydra beauty mask essence Feature

CHANEL - HYDRA BEAUTY MICRO CREME

Som noget nyt inden for mikrovæsketeknologien har CHANEL skabt HYDRA BEAUTY Micro Crème, den første creme med mikrobobler fra kameliablomsten. Huden får mere fylde og styrke og stråler af skønhed.
Til alle hudtyper. Påføres på en ren og tør hud efter HYDRA BEAUTY Micro Sérum, morgen og aften.vidundere, stjernestøv i fuldt dagslys. 

DiaryHeroArticle Guilty Love Edition 02 001 Default

GUCCI GUILTY - LOVE EDITION

Ligesom elskende selv definerer deres kærlighedsrelation, overrasker Gucci Guilty Love Edition Pour Femme med dens kombination af ingredienser. Den nye duft er en frisk orientalsk blomsterduft og en hyldest til Narcissus-blomstens vintage karakter.

Lev dig fri fra forventningerne med Gucci Guilty Love Edition Pour Homme. En ny og moderne Fougère duft, hvis gådefulde & maskuline kendetegn kommer fra kolde krydderier, citrus og aromatiske træsorter.

9428082622494

 HUGO BOSS - ALIVE

What makes you feel ALIVE?
BOSS ALIVE inviterer dig til at leve livet til fulde og finde din egen vej.

En modern og opløftende duft, der efterlader et spor af positive energi.

Sprudlende æble,blander sig med fængslende vanilla og raffineret cedertræ, hvilket giver en markant duft med en stærk signatur.
GLÆDESFULD - LEVENDE -RAFFINERET 

DSC 9293.1

DIOR - ROSES N'ROSES

Miss Dior Rose N'Roses er en hyldest af blomsternes hypnotiske kraft. Duften er frisk og lokkende – en kombination af roser fra Grasse og Damaskus Roser har en uimodståelig duft, der øjeblikkeligt fører tankerne til en drømmeagtig blomstermark. Du kan forlænge duften af Miss Dior Rose N'Roses med det friske rosenritual:
1. Rens huden med den luftige Foaming Shower Gel.
2. Spray derefter huden med den lette og friske Body Mist.
3. Frisk håret op med The Hair Mist.

ONE20MILLION20GANG20PARFUM.1

PACO RABANNE 1 MILLION

1 Million Parfum er til en ny generation af mænd, som ikke er bange for at være FOR meget. Han er mere kraftfuld, mere rig, mere ALTING.

Den nye Million mand har klaret det til toppen, han er den alle drømmer om at være. Han er ikke en blot en ud af en million, han er unik og det er hans duft også.

1 Million Parfum fortsætter i samme ånd som sine forgængere – samme guldbarre, men med solens kraftfulde stråler som centrerer ud fra logoet. Som stjernen over dem alle. Den nye Eau de Parfum har en dristighed som læder, en intens maskulin duft med en solfyldt charme.

Duften tør at skubbe til grænserne og leger med sanserne. En dualitet mellem saltede noter og læder der er gennemstrålet af solen.

En duft med et hjerte af varmen fra rav som giver en skærpet sensualitet, som når solens stråler rammer huden. Betagende tuberoser som har fået et saltet twist åbner duften, mens sensuelle toner af lædernoter og fyrretræs noter og rav sikrer en pulserende og åbenbart duft. 


maxresdefault

ESCADA - FLOR DEL SOL

ESCADA Flor del Sol tager dig med på til Mexico, på ferie, for at fejre gode tider, frihed og venskab! Duften starter med en frisk Tequila Sunrise accord, en eksplosion af Mexikansk glæde. Rejsen fortsætter med en note af Dahlia blomst, der giver et magisk indtryk, og til sidst sandeltræ - den forførende note af sensual sommer, som giver duften et tidløst twist. ESCADA Flor del Sol er din genvej til en øjeblikkelig følelse af sommerferie - Luk øjnene, læg hverdagen bag dig og tag med til Mexico!

 

 

gratis gaveindpakning | fragt 3900 kr. | fri fragt ved køb over 40000 kr.

GÅ TIL TOPPEN Til toppen